Enestående 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Sticker add-ons

Når det kommer til å uttrykke seg selv, er det ingenting som å lage sitt eget klistremerke. Med vårt utvalg av tillegg og add-ons kan du ta klistremerkene dine til neste nivå.

Uendelige muligheter med add-ons

Med våre forskjellige laminater og blekk er mulighetene for å tilpasse klistremerker nesten uendelige. Laminater kan legge til holdbarhet, UV-beskyttelse, vannavisende egenskaper og holografiske isete overflater til klistremerker, noe som gjør dem perfekte til mange forskjellige bruksområder. Våre blekk kan derimot skape ulike effekter som neonfarger og til og med UV-reaktive funksjoner. Uansett om det er for branding, markedsføring eller personlig uttrykk, er tilpassede klistremerker en flott måte å legge til stil på ethvert prosjekt eller produkt.

 
I alle størrelser og former
Nøyaktig kuttet etter ditt design
Bredt utvalg av materialer
Uendelige muligheter for ditt design
Vann- og oppvaskmaskinsikker
Hold ditt design intakt
 
 

Slik bruker du våre add-ons og tillegg

Her er noen vanlige spørsmål og svar om hvordan du lager og bestiller klistremerker med spesialfunksjoner

Nei, det er en laminat som dekker hele klistremerket. Når du legger til spesialeffekter som cracked ice på klistremerker, blir det påført en klar laminat over hele overflaten av klistremerket. Det er ikke praktisk å påføre effekten bare på visse områder uten å påføre laminatet, som beskytter klistremerket og forsterker effekten.
Trykk på bakpapiret er en type trykk som utføres på det avtagbare papiret på baksiden av de tilpassede klistremerkene dine. Dette gir en ekstra plass der du kan legge til informasjon om virksomheten din, for eksempel nettstedets URL, sosiale medier-håndtak eller kontaktinformasjon. Det er også et flott sted å inkludere en QR-kode som kundene kan skanne, eller bare et annet morsomt design som komplementerer klistremerkedesignet på forsiden. Trykk på bakpapiret tar ikke bort fra designet på forsiden av klistremerket ditt, men det tilbyr en ekstra og kreativ måte å legge til ekstra verdi og informasjon på klistremerkene dine.
UV-reaktivt blekk endrer utseendet når det blir eksponert for UV-lys. Vårt rosa UV-blekk lyser ekstra neonrosa, mens vårt usynlige blekk kun er synlig under UV-lys. Denne effekten oppnås ved hjelp av spesielle pigmenter som sender ut lys ved en høyere bølgelengde. UV-reaktivt blekk er en smart måte å legge til en unik og iøynefallende effekt på klistremerker, spesielt under dårlige lysforhold.
Holografisk Cracked Ice-laminat har en frostet, holografisk overflate som skaper en kul, glitrende effekt når lyset treffer det. Det er en fin måte å få klistremerkene dine til å skille seg ut og tiltrekke oppmerksomhet, samtidig som det legger til et lag med beskyttelse for å hindre slitasje. Bruk av holografisk Cracked Ice-laminat kan gi klistremerkene dine en ekstra gnistrende wow-effekt som gjør dem mer minneverdige og iøynefallende.
Nei, du kan ikke kombinere alle tilleggene på ett klistremerke. Hvert tillegg, som neonrosa blekk, UV-reaktivt blekk eller holografisk cracked ice-laminat, har sine egne unike egenskaper og effekter. Du kan imidlertid bruke ett av disse tilleggene for å lage et unikt og iøynefallende design på de tilpassede klistremerkene dine.