Om StickerApp

StickerApp er en ledende produsent av klistremerker, etiketter og dekaler. Vårt hovedkontor og primære produksjonsanlegg ligger i Lomma, Sverige, der produksjon, support, IT, ledelse og vårt kreative team samarbeider for å tilby verdensklasse, unike produkter. Vår mangfoldige kundebase inkluderer kunstnere, forbrukere og bedrifter over hele verden.

Bestilling av klistremerker online

Vårt hovedfokus er å forenkle prosessen med å lage og bestille klistremerker, etiketter og dekaler. Med digitale verktøy direkte koblet til fabrikken vår, kan vi produsere kvalitetsklistremerker i både små og store volum. Gjennom innovasjon og besluttsomhet har vi effektivisert prosesser for å forbedre flyten, senke kostnadene og sikre kvaliteten.

Fellesskap

Vi er begeistret for å ha bygget opp et fellesskap med kunder og kunstnere, en kul klubb som bidrar til å utforske potensialet med klistremerker. Vi imponeres over oppfinnsomheten og kunstnerisk uttrykk og er stolte av å ha samlet en stor følgeskare på sosiale medier, spesielt på Instagram, der hundretusener daglig blir inspirert av forskjellige verk. Det er fantastisk å se at så mange beholder sin lekne og rebelliske holdning der grensen slutter, og klistremerket begynner.

Opplevelse og service

Våre team jobber kontinuerlig med å forbedre kundeopplevelsen. Det skal ikke bare være enkelt og problemfritt å skape og bestille, men også gøy og spennende å benytte seg av tjenestene våre. Vi skiller oss ut fra konkurrentene gjennom våre unike verktøy og personlig innsats ved gjennomgang av alle bestillinger. Vi tilbyr utmerket service og støtte for at du skal bli fornøyd med sluttresultatet. Prøv det, så vil du se!

Global aktør

Med vårt entreprenørielle fokus og eventyrlyst fortsetter reisen i full fart. Fra å være størst i Sverige, til å være toneangivende i Norden, er vi nå ledende i USA, Japan, Tyskland og Frankrike, med en stadig voksende tilstedeværelse i mange andre land. Bedriften kjennetegnes av streben etter forbedring, å ligge i forkant og å anvende den nyeste teknologien. Fabrikken vår i Lomma utnytter den mest avanserte teknologien og trykketeknikken, mens teamene våre stadig utforsker nye materialer og metoder.

Kontakt StickerApp

Uansett utgangspunktet ditt og behovene dine når det gjelder klistremerker, etiketter og dekaler, er vi din sidekick, den som alltid stiller opp og alltid leverer. StickerApp er radarpartneren din i den frodige jungelen av kreativitet og klistremerker.

info@stickerapp.no

Org no. 556716-2390
StickerApp AB
Bronsgatan 12
234 35 Lomma