Klistremerke-materiale
Prøvepakker

 

Få en prøvepakke med klistremerkene våre sendt hjem til deg for bare 19 kr!

 

Så hva er greia med prøvepakken vår?

 

Det kan være vanskelig å si nøyaktig hvordan et materiale vil se ut og føles når du ser på det på nettet. Med en prøve av klistremerkematerialet kan du (bokstavelig talt) få en følelse av hvilket materiale som vil være best for klistremerkene dine.

Denne pakken inneholder våre mest populære materialer som holografisk, vinyl, glitter og speilvinyl. Du får også klistremerker med våre unike materialer som resirkulert papir, 3D-epoxy, selvlysende og klistremerker med trykk på baksiden!

CMYK-verdiene vi bruker er også inkludert i denne pakken, slik at du kan se hvordan fargene ser ut i virkeligheten mot våre mest populære bakgrunnsmaterialer.

Når du bestiller en prøvepakke, trenger du ikke lenger å gjette hvilket materiale som er best for prosjektet ditt, du kan se og føle selv! Og når du har bestilt en prøvepakke, vil du alltid ha disse klistremerkene for å bestemme hvilket materiale du skal bruke i fremtidige prosjekter også.

Sjekk hva som er tilgjengelig i prøvepakker

klistermärkesmaterial provpaket.

Eksempler på våre materialer

Klistremerkematerialene våre er nøye utvalgt for å sikre at du blir fornøyd med klistremerkene dine.

Hver prøve er (bokstavelig talt) et klistremerke av hva det spesifikke materialet heter og trykt i det materialet. Så når du bestiller klistremerkene dine, vet du allerede hva det heter og hvordan det føles og ser ut.

 

CMYK-diagrammer

I tillegg til materialprøvene vil du også motta CYMK-verdidiagrammer.

De medfølgende CYMK-diagrammene er bare eksempler på hva vi kan trykke. Det er bare fantasien som setter grenser! Vi kan trykke hvilken som helst farge du ønsker.

CMYK står for cyan, magenta, gul og svart. Dette er kompatibelt med utskrift, og dette er fargemodusen vi skriver ut i.

I prøvepakken får du tre diagrammer med CMYK-verdier i tre forskjellige materialer. Speil, holografisk og glitter. Dette vil gi deg en god idé om hvordan fargene ser ut i de forskjellige effektene.

Er du usikker på materialene? Sjekk dem ut nedenfor for å lære mer om hvert enkelt.