Enestående 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Holdbare klistremerkematerialer

Velg mellom en rekke ulike materialer med kule og unike effekter som gir klistremerkene dine et ekstra preg av originalitet. Enten du ønsker en blank overflate for ekstra liv eller en matt overflate for et moderne uttrykk, har vi et bredt utvalg av materialer som ikke bare ser fantastiske ut, men som også tåler vær og vind og slitasje over tid.

 
 

Bli inspirert av vårt brede utvalg av materialer

Når det kommer til å lage dine egne klistremerker, er materialet du velger like viktig som designet selv. Vinyl er et populært alternativ på grunn av holdbarheten og vanntette egenskapene. For et mer miljøvennlig og rustikt valg, velg Kraft-papir som er laget av 100% resirkulert brunt papir. Klare klistremerker er perfekte for å legge til en subtil touch på hvilken som helst overflate eller vindu, og holografiske alternativer gir en morsom og unik stil. Uansett hvilket materiale du velger, er det enkelt å vise frem din personlighet og stil.

 
I alle størrelser og former
Presist kuttet etter ditt design
Bredt utvalg av materialer
Uendelige muligheter for ditt design
Tilleggsalternativer
Bakpapirtrykk og spesielle blekk
 
 

Hvilket klistremateriale bør du velge?

Finn det perfekte materialet for dine behov, med detaljer om funksjoner, fordeler og anbefalte bruksområder.

Forbered deg på å bli fortryllet av sjarmen til holografiske klistremerker! Disse ekstraordinære skapningene skryter av en fortryllende 3D-lignende effekt som elegant endrer seg med hvert spill av lys og skift av synsvinkler. Gjør deg klar for et visuelt slående og oppmerksomhetsskapende design som garantert etterlater et inntrykk. La holografiske klistremerker frigjøre en verden av fortryllelse, der design kommer til live med et skimrende og dynamisk utseende. Bruk holografiske klistremerker for å skape fengslende skjønnheten!
Omfavn skjønnheten til gjennomsiktige klistremerker! Våre gjennomsiktige klistremerker er designet for å samarbeide harmonisk med fargede overflater, slik at de underliggende nyansene kan skinne gjennom. Denne unike funksjonen forbedrer synligheten av designet ditt og skaper en fengslende effekt som uten problem blander seg med bakgrunnen. La kreativiteten din ta over når gjennomsiktige klistremerker gir visjonen din liv mens de ubesværet omfavner fargene som omgir dem. Gjør deg klar for en fortryllende integrasjon av design og bakgrunn med våre gjennomsiktige klistremerker!
Gå inn i elegansens verden med speilklistremerker! Disse eksklusive kreasjonene tilbyr en reflekterende overflate som utstråler eleganse og legger til et snev av luksus i ethvert design. Forvandle vanlige bruksområder til ekstraordinære mesterverk med en glatt og moderne estetikk. La speilklistremerker være ditt hemmelige våpen for å skape et fengslende og polert utseende som etterlater et varig inntrykk. Hev designene dine til nye høyder med den skinnende sjarmen til speilklistremerker!
Gjør deg klar til å bli blendet av fortryllelsen til prismatiske klistremerker! Disse magiske underverkene viser frem farger og mønstre som danser og skifter avhengig av hvilken vinkel du ser dem i. Gjør deg klar for en visuell reise som ingen annen, der design kommer til live med en dynamisk og fengslende effekt. La prismatiske klistremerker legge til det lille ekstra i kreasjonene dine, slik at de virkelig skiller seg ut fra mengden. Gjør deg klar til å bli forhekset av den fortryllende sjarmen til prismatiske klistremerker!
Permanent lim er designet for langvarig binding og er ikke lett å fjerne etter påføring. Det gir et sterkt og holdbart lim, og er ideelt for bruksområder der klistremerket må bli sittende lenge.

Hi-tack lim, derimot, gir en enda sterkere initierende binding enn permanent lim. Det er spesielt formulert for utfordrende overflater eller situasjoner der maksimal heft er nødvendig, og sørger for at klistremerket sitter godt fast.

På den annen side gir low-tack lim en mindre aggressiv binding, slik at det er enkelt å flytte på og fjerne uten å etterlate rester eller skade overflaten. Dette limet brukes ofte til midlertidige eller gjenbrukbare klistremerker, der fleksibiliteten til å fjerne og påføre klistremerket er ønskelig.

Det er viktig å vurdere de spesifikke kravene til bruksområdet ditt når du velger mellom permanent, hi-tack eller low-tack lim for klistremerkene dine.
 

Våre klistremerkeprodukter

Klistremerkene våre er laget med høykvalitets materialer og trykketeknikker, slik at designet ditt ser flott ut og varer lenge.