Lag egne klistremerker, etiketter og stickers!

Lag og skriv enkelt ut dine egne klistremerker, enkeltvis eller på papir.

  • Meget høy trykkkvalitet
  • Tåler utenom husbruk
  • Fra bare 89kr per ark
  • Klistremerker med konturskjæring fra 216kr
  • Gratis Frakt!

Klistremerker for merkevarebygging

Hei gründere! Har du noen gang tenkt på hvordan du kan bygge merkevaren din på en ny og annerledes måte? Hvordan skal du bli den som skiller seg ut på messen eller selskapet som ble lagt mest merke til i minglet? Hva med en haug med unike og fullt tilpassede klistremerker? Klistremerker er perfekte å gi til potensielle kunder og forretningspartnere.

Hvorfor? For mulighetene er uendelige. Du kan trykke logoen din akkurat slik den er, eller hvorfor ikke trykke på vårt holografiske materiale med en fin 80-tallsstemning? Hvis du virkelig vil skille deg ut, kan du skrive ut på speil eller gjennomsiktig materiale, noe som er veldig uvanlig og eksklusivt. Det beste med disse materialene er at du også kan skrive ut på baksiden av klistremerket – plutselig har du et komplett visittkort! Her kan du skrive ut kontaktdetaljer, slagord eller kampanjekode – hvorfor ikke bare bruke baksiden til et morsomt bilde?

Klistremerker til hjelmer, gulv og vegger

Du kan også bruke klistremerker på arbeidsplassen din, for å merke skap og matbokser. Hvorfor ikke kaste et klistremerke på arbeidshjelmen eller på veggene for å markere noe viktig? Med vårt Heavy duty-materiale, som er designet for å tåle de mest stressende miljøene, kan du være sikker på at klistremerket forblir. Vårt gjennomsiktige klistremerke passer også perfekt på butikkvinduet!

Rask og gratis frakt

Bestill ditt unike klistremerke i dag - med rask og gratis frakt kan du snart begynne å bygge merkevaren din. Bli med på klistremerkebevegelsen!