Enestående 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Merkevarestrategi som holder

Effektiviser ditt varemerke med tilpassede klistremerker for bedriften din. Vi er her for å støtte deg med råd og personlig hjelp før du bestiller, og sikrer en skreddersydd opplevelse fra start til slutt.

Vi har ryggen din

Kickstart klistremerkereisen med et tilpasset tilbud. Gi oss beskjed om hva du trenger og få et tilpasset tilbud og uovertruffen klistremerkesupport.

Tilbud på 1-2 virkedager
Våre eksperter gjør det tunge løftet
Minimum bestillingsforespørsel fra 1000 kr
 

Limets oppfinnsomhet starter her

Lag tilpassede klistremerker og etiketter skreddersydd til din bedriftsidentitet. Fra logoer til kampanjer, gjør et varig inntrykk med tilpassede merkevarelimløsninger.

Fast mellom klistremerker og etiketter? Klistremerker legger til stil, etiketter legger til praktiskhet. Velg en limløsning som får budskapet ditt til å feste seg eller informerer med presisjon.

 
StickerApps prøvepakke

Prøv våre klistremerker

Ta en informert beslutning for din merkevare’s visuelle identitet med vår prøvepakke, en klistremerkepakke som viser et bredt utvalg av materialer, effekter og klistremerkemuligheter.

 

Sticker-strategien

Redhalftone

"When it comes to business, sticker sheets are the ultimate promotional piece. Back paper printing is also great if you want to add social handles or your website to your sticker."

Red Halftone er en feiret Stickerapp-kjærlig artist som bruker klistremerker for å selge kunsten sin langt og bredt. Red Halftone lager klistremerker av kunsten sin og utnytter den unike tilpasningen vi tillater med klistremerkeark ved å bruke papiret til å inkludere viktig informasjon til kundene hennes. Dette er også oppnåelig med bakpapirstrykk som er et populært alternativ for logo klistremerker.

Yamay soyasaus

"With StickerApp, the quality of  the materials surpassed my expectations. The entire ordering and receiving process was seamless and highly satisfactory, thanks in part to the excellent consultation and assistance provided by their wonderful staff."

Med over 150 års arv kombinerer Yamay tradisjon med innovasjon, og tilbyr en kulinarisk skatt som er verdsatt over hele verden. For et nytt design av den visuelle identiteten trykket Yamay produktetikettene og takkekortene sine med StickerApp for å skape en sammenhengende merkevare gjennom kommunikasjon, produkt

Kid

"With our rebranding to Kid, we've partnered with StickerApp and celebrated their swift service, outstanding quality, and quick turnarounds. Our mantra? More stickers, please!"

KID er et kreativt byrå som omfavner den transformative effekten av klistremerker, fra å forbedre kundeengasjement til å fremme intern stolthet. For lanseringen av deres rebrand laget de klistremerkepakker for å skape en håndgripelig måte å fortelle historier på som stemmer overens med deres nye merkevare.

</

Verdens billigste Freebee

Fra å redesigne butikkfronten din til å personliggjøre emballasjen din, sjekk ut våre utvalgte klistremerkeprodukter. Med tilpassbare design og allsidige applikasjoner kan du bruke klistremerker på tvers av virksomheten din for å strømlinjeforme merkevaren din, forbedre synlighet og få kontakt med kundene dine.

Gjør markedsføringen din klebrig, se hva som er i butikken!

Alle klistremerkeprodukter

Merket ditt har en unik identitet. Derfor tilbyr vi en rekke materialer slik at klistremerkene dine kan matche din unike estetikk og behov. Fra vårt klare materiale som kan lage vakre gjennomsiktige vindusklistremerker, til vårt Kraft-papir, en favoritt for rustikk etikettering.

Se alle våre materialalternativer for å finne din perfekte passform.

Oppdag alle materialer

Spre merket ditt langt og bredt

 

Få en bedre opplevelse

Få en enda bedre opplevelse med en konto.
Spor bestillinger, se bestillingshistorikk, og håndter adresser uten problemer.

Opprett konto