4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Bestille
Tilpassede klistremerker

Lag og skriv enkelt ut dine egne klistremerker, etiketter og stickers enkeltvis eller på papir.

 

Er du interessert i å lage klistremerker til din motorsykkel, laptop eller skateboard, hjelm? Lag unike klistremerker og se resultatet direkte i redigeringsprogrammet. Så enkelt! Prisene starter på 231 kr for konturskårne klistremerker. 

 
StickerCat Is Easy! Legg igjen en kommentar i redaktøren hvis du har spesielle ønsker for utseendet på klistremerket.
 

Lag egne klistremerker

Velg skjæring, størrelse, antall og materiale. Last opp ditt motiv og gå til vår redigerer.

 

Russ klistremerker - den ultimate tilbehør til ditt russ-outfit!

Gjør uniformen din unik og vise din stolthet over å være en del av den tradisjonelle feiringen. Lag dine egne russeklistremerker for å vise hvem du er og hva du liker. Lag dine helt egne morsomme, kule og stilige design, eller logoer laget av materialer av høy kvalitet for en slitesterk finish. En enkel og rimelig måte å bevare minnene om denne spesielle tiden i livet ditt. Kanskje du vil ha russ-klistremerket ditt i cracked ice holografisk laminat?! Få dine Russ klistremerker i dag!

Klistremerker for merkevarebygging

Hei gründere! Har du noen gang tenkt på hvordan du kan bygge merkevaren din på en ny og annerledes måte? Hvordan skal du bli den som skiller seg ut på messen eller selskapet som ble lagt mest merke til i minglet? Hva med en haug med unike og fullt tilpassede klistremerker? Klistremerker er perfekte å gi til potensielle kunder og forretningspartnere.

Hvorfor? For mulighetene er uendelige. Du kan trykke logoen din akkurat slik den er, eller hvorfor ikke trykke på vårt holografiske materiale med en fin 80-tallsstemning? Hvis du virkelig vil skille deg ut, kan du skrive ut på speil eller gjennomsiktig materiale, noe som er veldig uvanlig og eksklusivt. Det beste med disse materialene er at du også kan skrive ut på baksiden av klistremerket – plutselig har du et komplett visittkort! Her kan du skrive ut kontaktdetaljer, slagord eller kampanjekode – hvorfor ikke bare bruke baksiden til et morsomt bilde?

Klistremerker til hjelmer, gulv og vegger

Du kan også bruke klistremerker på arbeidsplassen din, for å merke skap og matbokser. Hvorfor ikke kaste et klistremerke på arbeidshjelmen eller på veggene for å markere noe viktig? Med vårt Heavy duty-materiale, som er designet for å tåle de mest stressende miljøene, kan du være sikker på at klistremerket forblir. Vårt gjennomsiktige klistremerke passer også perfekt på butikkvinduet!

Rask og gratis frakt

Bestill ditt unike klistremerke i dag - med rask og gratis frakt kan du snart begynne å bygge merkevaren din. Bli med på klistremerkebevegelsen!