Enestående 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Tilpassede klistremerkeprodukter

Våre tilpassede klistremerker er laget av høykvalitets materialer og trykketeknikker, slik at designet ditt ser flott ut og varer lenge.

 
 

Tilpassede klistremerker i alle størrelser og former

Med tilpassede design og størrelser kan du raskt lage klistremerker for merkevarebygging, markedsføring, dekorasjon og logistisk bruk. Er du en kunstner på vei opp? Lag unike design for fansen din for å vise støtte. Har du en bedrift? Bruk klistremerker for å markedsføre produkter eller tjenester. Planlegger du et arrangement eller en fest? Lag et varig inntrykk og bruk tilpassede klistremerker for etiketter, invitasjoner og mer for å skape en virkelig unik opplevelse. Tilpassede klistremerker er rimelige, enkle å distribuere og kan brukes på en rekke overflater som bærbare datamaskiner, notatbøker, vannflasker og til og med biler.

 
I alle størrelser og former
Presist kuttet etter ditt design
Bredt utvalg av materialer
Uendelige muligheter for ditt design
Høy kvalitet
Tilpassede klistremerker
 

Hvordan lage tilpassede klistremerker

Her er noen vanlige spørsmål om hvordan du lager og bestiller tilpassede klistremerker

Ja! Hvis du ønsker en mindre størrelse, kan du velge den nærmeste mulige størrelsen i editoren og legge igjen en kommentar med de endelige dimensjonene. Vi vil justere det for deg, og prisen vil være den samme. Vær oppmerksom på at hvis begge sider er mindre enn 1 tomme (3 cm), må vi skrive ut klistremerkene på ark.
Det vil avhenge av størrelsen og materialet. Vi har et påkrevd minimum antall klistremerker med samme design som vi må skrive ut. Hvis du bare ønsker ett klistremerke, kan du vurdere våre A4-vinylark.
Minimumsbestillingen for tilpassede klistremerker med formkutt er $25. Denne alternativet gjelder for glanset hvit vinyl. Antallet klistremerker vil avhenge av størrelsen. Farge og kutt påvirker ikke minimumsbestillingen.
Du kan gå til siden vår for tilpassede klistremerker for å se ytterligere priser. Minimumsbestillingen for tilpassede klistremerker er $10, og dette alternativet er et ark med klistremerker.
Dette arket er omtrent 8,5" x 11" (21,6x28 cm), og du kan fylle det med så mange klistremerker som får plass. Du kan laste opp flere design her eller fylle arket med ett design. Disse arkene har kuttlinjer rundt hvert individuelle klistremerke.
Nei, hvert design må lagres som en separat fil og lastes opp som sitt eget klistremerke. Du kan deretter lagre det i handlekurven og laste opp neste fil.
Når du lager klistremerker med formkuttlinje, vil vår editor beholde de opprinnelige proporsjonene i kunstverket ditt.

For eksempel: Hvis kunstverket ditt er opprinnelig 3"x2" (7.6x5 cm), er det umulig å gjøre klistremerkene 3"x3" (7.6x7.6 cm) med formkutt. Du må redigere kunstverket eller bruke sirkel-/firkantklistremerkene.