Tilpasset
Klistremerker for skateboard

Fest landingen med våre radikalt holdbare tilpassede skateboard-klistremerker. Velg størrelse, form, antall, materiale og last opp ditt eget unike design for å lage ditt eget skateboard-klistremerke.

 

Ripebestandig
Tåler slitasje

Permanent lim
De kleber virkelig

UV-bestandig
Beskyttet mot sollys

 

PYNTE DEKKET DITT

Ny på å pynte brettet ditt? Skateboard-klistremerker plasseres vanligvis på undersiden av skateboardets toppdekk for å gjøre brettet ditt unikt. Enten du vil at skateboardet ditt skal ha en viss estetikk eller om du bare vil gips noen syke pinner for å gi brettet litt personlighet, er valget opp til deg.

Make die cut stickers for your skateboard
Show your custom stickers with a kick flip

DET LANGVARIGE SKATEBOARD-KLISTREMERKET

Disse små fyrene har en ripebestandig PET-laminatfilm som er bygget for å vare gjennom all sliping, kickflipping og skinneglidning. For ikke å nevne, de tåler alle slags værelementer og eventuelle * potensielle * utslettinger i opptil fire år. Blanke vinylklistremerker er også UV-beskyttet, slik at de holder seg levende og friske lenger, og vil ikke møte mye solskader i løpet av deres 4-årige levetid.

 

Custom stickers for all boards

KLISTREMERKER FOR ALLE TAVLENE

Skateboard, snowboard, surfebrett, longboard - våre ripesikre vinylklistremerker kan klistres på alt sportsutstyret ditt. Bare sørg for at overflaten er ren og tørr når du påfører klistremerkene, så er du klar.

 

Skateshop can print skate stickers with logos

I VIRKSOMHETEN?

Eier du en longboard-, skateshop eller en annen liten bedrift? Du kan lage og laste opp hvilket design eller logo du vil og bestille klistremerker i bulk. Bare last opp dine bestselgende design eller lag noen funky nye og bestill så mange du vil.


Klistremerker av Lessthanlocal

Personalize your gear like helmet

TILPASSE UTSTYRET DITT

Fest dem på hjelmen, på skiene, på stativene og på knebeskytterne. Det er ingen bedre måte å gi utstyret ditt litt personlighet enn å dekorere det med noen klistremerker som resonerer med deg.

 

Produktanbefalinger

Skateboard-klistremerker kan være små, store, superlyse eller svart-hvite. Men her er våre to cent på hva som generelt er de mest populære alternativene når du lager klistremerker for skateboards.

Foretrukket materiale Hvit vinyl, holografisk, gjennomsiktig, heavy duty
Laminat Glanset
Størrelse 7,5 cm x 7,5 cm (sirkel) eller 10 cm x 10 cm (firkant)
 

**vil du ikke bli belastet per farge. Lag et design med så mange farger du vil, du betaler alltid samme pris.

lage tilpassede klistremerker

 

Bli inspirert. Bli kreativ.

Wall stickers at the skate park

Veggklistremerker i skateparken

skateboard with stickers at the drag race track

skateboard med klistremerker på dragrace-banen

Personalize your skateboard with stickers

Jente viser frem sitt pimpede skateboard

Skateboard with custom die cut stickers

Skateboard med tilpassede utstansede klistremerker

 

HVORFOR ELSKER VI SKØYTEKLISTREMERKER

Schnazz opp brettet ditt enkelt med tilpassede skateboard-klistremerker. Du kan vise frem dine egne design og gjøre skateboardet ditt superpersonlig. Men bare for å være sikker på at skateboard-klistremerkene dine ser ekte ut, er det noen ting du må huske.

  • Du kan skrive ut skateboard-klistremerkene dine på hvilket som helst av materialene våre. Men vinyl og heavy duty vil vare lengst og være det mest holdbare for skateboardet ditt.
  • For at klistremerkene dine skal leve best og lengst mulig, bør du velge blankt laminat for den beste ripesikre beskyttelsen.
  • Vårt blanke laminat er UV-beskyttet, slik at klistremerkene ikke mister sin personlighet selv i direkte sollys.
  • Uansett hva slags skateboardklistremerke du vil lage, kan du laste opp designet ditt i vår superenkle klistremerkeeditor og få et korrektur på få sekunder.
 

 lage tilpassede klistremerker

 

 Lage tilpassede klistremerker