Lag dine egne
Værbestandige Klistremerker

Disse tøffingene kan klare omtrent alt det norske været har å tilby - våre værbestandige klistremerker tåler alt. Lag dine egne værbestandige klistremerker her!

GRATIS FRAKT
Skandinavia

ØYEBLIKKELIG BEVIS
I vår editor

HØY KVALITET
Værbestandige klistremerker

VÆRBESTANDIG
2-4 års utendørs levetid

Hva er greia med Værbestandige klistremerker?

Folkens, disse klistremerkene ble laget for å oppleve verden. De tåler nesten alt - skinnende sol, snø, hardt regn og omtrent alt i mellom.

Våre værbestandige klistremerker er:

  • UV-resistente
  • Vanntette
  • Ripebestandige 
  • Fargeekte
  • Tåler oppvaskmaskin

Når vi sier tåler alt, så mener vi tåler alt!

Værbestandigheten skyldes PET-laminatet. Dette betyr at klistremerket ditt er beskyttet av en ultratynn polyesterfilm som hindrer fuktighet og annet fra å ødelegge kunstverket ditt. Takket være PET-laminatet vil klistremerkene dine se flotte ut i opptil fire år, uansett hva du utsetter dem for.

Vanntette klistremerker - alle våre materialer

Men ville vi ofret utseendet til fordel for funksjonalitet? Nei. Du trenger ikke å gi opp utseendet på klistremerkene dine bare fordi du trenger at de skal holde i årene som kommer. Alle våre vinylmaterialer (unntatt veggklistremerker) er værbestandige. Velg mellom glatt holografisk, kreativt speil eller klassisk hvit vinyl. 

Men selv om alle våre vinylmaterialer fungerer, har vi selvfølgelig en værbestandig klistremerkemester - heavy duty - med industriell styrke. Dette materialet er ekstra tykt og ekstra klebrig, noe som betyr at det vil tåle selv de mest ekstreme forholdene.

Unngå å legge til en matt finish, da UV-motstanden ikke vil være like god (men de vil fortsatt være vanntette). Hold deg til vår blanke finish for en uslåelig holdbarhet.

LAG EGNE STICKERS

Stickers som fungerer på alt

Og disse klistremerkene fungerer på nesten alt. Du kan til og med kjøre dem gjennom oppvaskmaskinen, og de vil komme ut og se bedre ut enn noensinne. Det er ikke mye disse klistremerkene ikke klarer, noe som betyr: Ingen begrensninger for hvor du kan sette dem.


Men bare fordi de er vanntette, betyr ikke det at de kan settes på våte overflater. Å gjøre det ødelegger limet. Når de først er påført, er det imidlertid noe helt annet, så sørg for at overflaten er ren og tørr når du setter på klistremerket ditt. 


Våre værbestandige stickers kan leveres som die-cut/konturskårne, kiss-cut eller som klistremerkeark.

 

 

Leter du etter litt inspirasjon?

Sjekk ut noen av de fine kunstverkene nedenfor, alle laget av dere! Et helt spekter av forskjellige former, størrelser og materialer som bare viser at våre værbestandige klistremerker er like tilpassbare som vi sier de er.

Emiliobodymod Sticker
Tarboxx Sticker
Low Cloud Canada Sticker
Shopvalentina Sticker
Gala Jenkins sticker
Helloiamcion Sticker
Amanda Tulacz Sticker
Tumbs-sticker

Lag vanntette klistremerker