Enestående 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Etiketter på rull

Å lage etiketter ble nettopp mye enklere

Våre etiketter på rull er egnet for både manuell og maskinell merking. De produseres på kvalitetsliner som er viklet rundt en pappspole. 

Eventuelt overskuddsmateriale rundt etikettene dine fjernes, noe som gir deg tilpassede etiketter på en praktisk rull for enkel påføring.

Etiketter på rull er også det praktiske valget for bekvemmelighet og oppbevaring. Enkel å bruke og lett å rulle sammen for senere bruk.

Tilpassede etiketter på rull.
Rask produksjon
Levering på 1-2 uker
Tilpasningsbare etiketter
For å passe dine krav
Lavt minimum
Tilpasset bestillingsmengde
 

Bestill egne etiketter på rull

Krukke, boks og pose med egendefinerte merkeetiketter.

Størrelser & Materialer

Vi produserer etiketter i nesten hvilken som helst form og størrelse du ønsker; rund, oval, firkantet, eller konturskåret etter designet ditt. For å sikre effektiv produksjon og minimere overskytende materialer, har vi standardisert seks forskjellige rullestørrelser basert på etikettstørrelse.

Vi prioriterer først våre mest populære materialer og vil fortsette å gradvis introdusere andre. Nåværende online alternativer er Hvit, Gjennomsiktig, Kraftpapir, og Sølv.

Vi produserer regelmessig spesialordrer i tillegg til våre online alternativer. Ta kontakt med oss med eventuelle spesifikke spørsmål eller forespørsler.

Slik bestiller du etiketter på rulle

  • Velg form, materiale, størrelse og antall
  • Last opp fil med ditt etikettedesign
  • Rediger bildet i vår Editor (valgfritt)
  • Velg etikettens orientering
  • Legg bestillingen

Vi sender bekreftelse til deg via e-post så snart bestillingen er mottatt og behandlet. Du kan kontakte oss ved å skrive en kommentar når du legger inn bestillingen, eller ta kontakt med oss via e-post på forhånd. Vi tilbyr utvidet kundestøtte til bedriftskunder og har jevnlige samarbeid. Ring oss gjerne!

Produktfunksjoner
Form Konturskåret, Rund, Oval, Firkantet, Rektangel, Avrundede hjørner.
På ark Nei
Fullfargeprint CMYK
Størrelse Maks 10,8 tommer (27,5 cm) på en side
Materialer Hvit Vinyl, Gjennomsiktig vinyl, Sølv vinyl, Kraftpapir
Online tilbyr vi for øyeblikket våre mest populære vinylmaterialer; hvit, gjennomsiktig og sølv. Tilgjengelige online alternativer for finish er glossy eller ubehandlet.

Kontakt oss for å få spesifikke detaljer om materialene og andre tilgjengelige alternativer. Vi produserer kontinuerlig spesielle forespørsler. Ta kontakt på info@stickerapp.com.
Vi er stolte av å kunne levere lave bestillingsmengder til rimelige priser, samt tilby generøse rabatter for større volumer. Hvis du har en spesiell forespørsel, oppfordrer vi deg til å kontakte oss for å få en god avtale. Vi gjør jevnlig forretnings- og kunstnersamarbeid, så ta gjerne kontakt hvis du er interessert.
Vanlig produksjonstid er 1-2 dager produksjon og 1-3 dager transport avhengig av størrelse, type og plassering av bestillingen din. Du finner estimerte leveringstider ved utsjekking når du legger inn bestillingen.
Ja, vennligst kontakt oss på info@stickerapp.com.
Etiketter kan lages runde, ovale, firkantede, rektangulære eller konturskåret i henhold til ditt design. Tilgjengelige størrelsesalternativer for etiketter varierer fra 1 til 11 tommer i bredde, og den påfølgende bredden på rullene dine avhenger av størrelsen på etiketten din.

For å sikre effektiv produksjon og minimere overskuddsmateriale, har vi standardisert seks forskjellige rullestørrelser basert på etikettstørrelsen: 1.55, 2.20, 2.75, 3.65, 5.50 og 11.0 tommer. Bleed er 0,08 tommer. Bredde og størrelser vil avhenge av valgt orientering, og antall ruller avhenger både av størrelse og antall. Vi oppfordrer deg til å kontakte oss hvis du trenger hjelp til å få det til.
Antall etiketter på hver rull avhenger av størrelsen på bestillingen din og størrelsen på etikettene dine. Kontakt oss hvis du trenger spesifikk informasjon via e-post info@stickerapp.com.
Generelt sett har etiketter primært til formål å gi informasjon, ofte om et element eller produkt. Imidlertid er de vanligvis laget av tynnere materialer og er ikke designet for å tåle de samme strenge forholdene som klistremerker.

Mens klistremerker kan ha en fordel i noen tilfeller, er etiketter uunnværlige for visse bruksområder og tillater større bestillingsvolumer, større bekvemmelighet og enkel avtagning.

Kostnadseffektivt og enkelt

Våre fleksible og avanserte produksjonsevner gjør at vi kan tilby ikke bare svært konkurransedyktige priser for små ordre av etiketter på rull, men også å gi rabatter for større volumer. Vi betjener både små og mellomstore bedrifter samt privatpersoner og kunstnere.

Selv om klistremerker kan ha en fordel i noen tilfeller, viser etiketter seg å være uunnværlige for visse applikasjoner og tillater en høyere grad av kostnadseffektivitet.

Tilpassede etiketter på vinflasker.

Enkelt & Praktisk

Etiketter på rulle kommer med et praktisk bakmateriale som gjør det enkelt å skrelle og påføre. Laget av tynnere, høykvalitetsmaterialer, har våre etiketter et elegant og profesjonelt look.

Etiketter deler likheter med vanlige klistremerker, men de kommer med distinkte fordeler. Selv om de kanskje ikke er designet for å tåle de samme forholdene som klistremerker, er de spesielt designet for å bli skrellet av rullen jevnt og påført med letthet.

Tilpassede etiketter på en boks med mat.

Etiketter for alle bruksområder

Etiketter er designet for å feste effektivt på forskjellige overflater, inkludert papir, papp, plast, glass, metall og mer. Denne allsidigheten gjør at dine unike etiketter kan brukes på et bredt spekter av produkter, gjenstander eller materialer.

Så hvis du driver et bryggeri, et klesmerke eller blomsterbutikk - eller ønsker å sette etiketter på glassene med ditt hjemmelagde syltetøy eller honning - er våre etiketter den perfekte løsningen.