Logo
klistremerker
 

Lag tilpassede logo-klistremerker for bedriften din som gir gode førsteinntrykk. Hvilken som helst størrelse, hvilken som helst form, hvilken som helst farge, hvilket som helst merke.

Trykk på baksiden av papiret
Design på baksiden

Konturskjæring
Hvilken som helst form

Matt eller blank
Laminater tilgjengelig

 

TILPASSEDE LOGO-KLISTREMERKER

Gjør markedsføringen din minneverdig med tilpassede logo-klistremerker. Disse klistremerkene som er enkle å påføre, er perfekte for å få navnet ditt der ute og spre ordet om virksomheten, teamet eller det personlige merket ditt. Logo-klistremerker er smarte og kan klistres på alle harde overflater, slik at du og dine kunder eller fans kan vise favorittmerket deres på hverdagslige gjenstander. 

Burger logo sticker on a laptop.
Branding stickers on a pizza box.

TRYKK LOGOEN DIN PÅ HVILKET SOM HELST AV VÅRE MATERIALER

Gjør det dristig baby! Du kan gjøre logo-klistremerkene dine skinnende, glitrende, matte eller selvlysende. Uansett hva favorittmaterialet ditt måtte være, kan du gjøre logoen din super unik med materialene våre. Når det gjelder farge ... eksisterer ikke grensen. Slå deg løs. Velg så mange farger du vil på logo-klistremerket ditt, eller hold det minimalt og rent. Uansett blir du ikke belastet ekstra for mer farge.

 

Logo sticker on a coffee cup.

MERKEVAREKLISTREMERKER FOR MARKEDSFØRING

Spre budskapet om virksomheten din ved å klistre logo-klistremerkene dine hvor som helst og overalt. Du kan enkelt merke dine emballerte produkter med et logo-klistremerke. Enten du sender produkter til kunder og ønsker å dekorere emballasjen, eller serverer lokalbefolkningen en varm kopp kaffe med logoen din på engangskaffekoppen. Mulighetene for å markedsføre virksomheten din med merkevareklistremerker er uendelige

Branding stickers on an envelope.

STICKERS FOR KUNSTNERE

Styrk din personlige merkevarebygging med klistremerker med logo. Piff opp med et klistremerke på en konvolutt hvis du sender gratispakker til kunder og fans. Eller kanskje du kan lage et minneverdig klistremerke med logoen din som du kan gi bort ved neste utstilling, slik at fans av arbeidet ditt lett kan huske deg. Merkevareklistremerker kan ta merkevaren din til neste nivå. 

Die cut logo stickers on a red helmet.

LOGO STICKERS FOR DEKOR

Bruk klistremerker til å dekorere butikken, den bærbare datamaskinen eller hvor du måtte ønske det. Kanskje du er en del av en sportsklubb; klistre logoen din på hjelmen din for å representere laget ditt. Eller kanskje du kan prøve å lage en statement-vegg eller gulvklistremerker i butikken din. Logo klistremerker kan komme i alle slags former og størrelser, så det er bare fantasien som setter grenser for hvordan du kan krydre ting med et logo klistremerke.

 

Produktanbefalinger

Mulighetene for hvordan du kan designe et logo-klistremerke er seriøst uendelige. Men her er våre to cent på hva som generelt er det mest populære alternativet når du skriver ut logo-klistremerker.

Materialer Hvit vinyl, holografisk, klar
Finish Glanset, Matt
anbefalt størrelse 10 x 10 cm (kvadrat) eller 7 x 7 cm (sirkel)
Skjæringslinje Die cut eller klistremerkeark

 

LAGE LOGO KLISTREMERKER

 

BLI INSPIRERT. BLI KREATIV

All my friends are dogs - die cut sticker.

Arizona state branding sticker.

Informative sticker to stay 6ft apart.

Hang tag logo stickers.

 

Hva er det ikke å elske med logo klistremerker?

Logo klistremerker kan seriøst øke merkevarebyggingen din. Logoen din kan være kundenes førsteinntrykk av selskapet ditt, og vi vil sørge for at logoen din ser ekte ut. Så her er noen ting å huske på.

  • Du kan trykke logoen din på hvilket som helst av våre materialer! Men hvis du vil smelle disse slemme guttene på overflater som skal være utendørs, sier vi at du holder deg unna Kraft Paper-materialet vårt. Det er ikke vanntett.
  • Hvis du vil at logo-klistremerkene dine skal ha lang levetid, velger du vinylklistremerker med et blankt laminat. De’vil vare i opptil 4 år, innendørs og utendørs.
  • Laminitter, med unntak av rosa blekk og matt, er UV-beskyttet og mister ikke sin personlighet selv i direkte sollys.
  • Logo klistremerker kan bokstavelig talt brukes til hva som helst. Innredning, merkevarebygging, markedsføring, eller til og med selge dem som merch hvis du har en brannlogo kundene dine elsker.
  • Uansett hvilket design du har, kan du laste det opp i vår superenkle klistremerkeeditor og få øyeblikkelig korrektur på få sekunder

Leter du etter noe annet?

Materialene våre er håndplukket av teamet vårt for å sikre høyeste kvalitet, her er noen flotte produkter med forskjellige måter å bruke dem på..

 
 

Lag tilpassede logo-klistremerker