Enestående 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Lag dine egne
Vindu klistremerker

Lag klistremerker med lim på trykksiden. 

Limet plasseres på selve trykksiden slik at du kan feste klistremerkene på vinduer fra innsiden og la designet være synlig fra utsiden. Bruk vindu klistremerker til å piffe opp butikkvinduet ditt eller bilvinduene dine!

Legg en kommentar i vår StickerApp Editor for eventuelle spesielle ønsker.
 
Vis frem bedriften din
I hvilken som helst form
Perfekt for butikkvinduer
Synlig fra utsiden
Gjør bilvinduet ditt mer spennende
Fest den på innsiden
 

Lag klistremerker til vinduer

Legg igjen en kommentar hvis du vil ha gjennomsiktige områder i designet ditt. 

 
 

Vær ærlig med klistremerkene dine

Velg stickers med lim på trykksiden for å krydre vindusutstillingen din eller få sjåføren bak deg til å smile i trafikken. Klistremerker med lim på trykksiden passer for flere bruksområder og vil sørge for at budskapet ditt blir sett fra både innsiden og utsiden.

 

Enhver form. Enhver størrelse.

 

Slik bestiller du klistremerker til vindu

  • Velg ønsket skjærelinje, størrelse og antall for klistremerkene dine. 
  • Hvis du er usikker på dette, kan du endre dem senere i redigeringsprogrammet vårt etter opplasting av filen din.
  • Last opp filen din for å lage dine egne klistremerker. 
  • Velg fraktalternativ og betal.

Gi oss beskjed hvis du har spørsmål eller ytterligere forespørsler!

Produktegenskaper
Form Konturskåret, Rund, Oval, Firkantet, Rektangel, Avrundede hjørner.
På ark Nei
Fullfargeutskrift Ja
Størrelse Maks 10,8" (27,5 cm) på en side
Materiale Kun transparent
Laminat UV-glans Pet eller matt med myk overflate
Mens klistremerker med frontlim gir synlighet fra én side, hvis du trenger synlighet fra begge sider, anbefaler vi å velge dobbeltsidige klistremerker, som er et eget produkt. Dobbeltsidige klistremerker er spesielt designet for å bli sett og lest fra begge sider, noe som sikrer maksimal synlighet og allsidighet for budskapet eller designet ditt. Ved å velge dobbeltsidige klistremerker kan du oppnå ønsket synlighet og skape en sterk effekt fra hvilken som helst vinkel eller retning.
Hvis du trenger forskjellige bilder på forsiden og baksiden, anbefaler vi å velge dobbeltsidige klistremerker, som er spesielt designet for å imøtekomme dette behovet. Dobbeltsidige klistremerker gir fleksibilitet til å ha unike design eller meldinger på hver side, slik at du kan oppnå allsidige og iøynefallende bruksområder. Ved å velge dobbeltsidige klistremerker kan du effektivt formidle flere meldinger eller vise forskjellige visuelle elementer, noe som gjør dem til et ideelt valg for promotering, informasjon eller dekorasjon.
Klistremerker med lim på trykksiden er faktisk godt egnet for bilvinduer, da de er designet for å påføres innsiden av vindusruten. Denne plasseringen sikrer at klistremerket forblir beskyttet mot eksterne elementer som vind, regn og sollys, samtidig som den opprettholder optimal synlighet fra utsiden. Enten du ønsker å markedsføre bedriften din, vise en melding eller legge til en dekorativ touch på kjøretøyet ditt, gir vindu klistremerker en praktisk og effektiv løsning for påføring på bilvinduer.
Absolutt! Våre klistremerker kan kuttes uten kant, noe som gir dem et sømløst og rent utseende. For å sikre de beste resultatene anbefaler vi å inkludere en 2 mm overfylling i designet ditt. Dette tillater små variasjoner under kutteprosessen og sikrer at designet ditt strekker seg utenfor klistremerkets endelige kant, noe som resulterer i en presis og profesjonell finish.
 

Trenger du inspirasjon til klistremerker?

La deg inspirere av disse relaterte klistremerkefunksjonene og produktene vi tror du vil elske. Hva vil du skape neste gang?