Enestående 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

STS slår seg sammen med StickerApp

Stickers That Stick og StickerApp har offisielt slått seg sammen. Samme kvalitet, omsorg og kundestøtte, alt under en sammenhengende adhesiv paraply. Vi håper du vil fortsette å holde fast i oss!

Vi har ryggen din

Start klistremerkereisen din med et tilpasset tilbud. Gi oss beskjed om hva du trenger og få et skreddersydd pristilbud og uovertruffen klistremerkestøtte.

Pristilbud på 1-2 virkedager
Våre eksperter gjør den tunge jobben
Minimum bestillingsforespørsel fra $100
 

Adhesive Ingenuity starter her

Lag egne klistremerker og etiketter skreddersydd til din bedriftsidentitet. Fra logoer til kampanjer, gjør et inntrykk med tilpassede løsninger.

Fast mellom klistremerker og etiketter? Klistremerker tilfører stil, etiketter er praktiske. Velg en limløsning som får budskapet ditt til å feste seg eller informerer med presisjon.

 
StickerApps prøvepakke

Prøv våre klistremerker

Ta en informert avgjørelse for bedriftens visuelle identitet med vår prøvepakke, en klistremerkepakke som viser et bredt utvalg av materialer, effekter og klistremerkemuligheter.

 

Sticker-strategien

Redhalftone

"When it comes to business, sticker sheets are the ultimate promotional piece. Back paper printing is also great if you want to add social handles or your website to your sticker."

Red Halftone er en feiret Stickerapp-elskende kunstner som bruker klistremerker for å selge kunsten sin langt og bredt. Red Halftone lager klistremerker av kunsten sin og utnytter den unike tilpasningen vi tillater med klistremerkeark ved å bruke papiret til å inkludere viktig informasjon til kundene hennes. Dette er også oppnåelig med bakpapirstrykk som er et populært alternativ for logo-klistremerker.

Yamay soy Sauce

"With StickerApp, the quality of  the materials surpassed my expectations. The entire ordering and receiving process was seamless and highly satisfactory, thanks in part to the excellent consultation and assistance provided by their wonderful staff."

Med over 150 års arv kombinerer Yamay tradisjon med innovasjon, og tilbyr en kulinarisk skatt som er verdsatt over hele verden. For et nytt design av den visuelle identiteten trykket Yamay produktetikettene og takkekortene sine med StickerApp for å skape en sammenhengende merkevare gjennom kommunikasjon, produkt

Kid

"With our rebranding to Kid, we've partnered with StickerApp and celebrated their swift service, outstanding quality, and quick turnarounds. Our mantra? More stickers, please!"

KID er et kreativt byrå som omfavner den transformative effekten av klistremerker, fra å forbedre klientengasjementer til å fremme intern stolthet. For lanseringen av deres rebrand skapte de klistremerkepakker for å skape en håndgripelig måte å fortelle historier på som stemmer overens med deres nye merkevare.

Den billigste Freebee i verden

Fra å redesigne butikkfronten din til å personliggjøre emballasjen din, sjekk ut våre fremhevede klistremerkeprodukter. Med tilpassbare design og allsidige applikasjoner, bruk klistremerker over hele virksomheten din for å strømlinjeforme merkevaren din, forbedre synligheten og koble deg til kundene dine.

Gjør markedsføringen din klistret, se hva som er i butikken!

Alle klistremerkeprodukter

Merket ditt har en unik identitet. Det er derfor vi tilbyr en rekke materialer slik at klistremerkene dine kan matche din unike estetikk og behov. Fra vårt klare materiale som kan lage vakre gjennomsiktige vindusklistremerker, til vårt Kraft-papir, en favoritt for rustikk merking.

Se alle våre materialealternativer for å finne din perfekte passform.

Oppdag alle materialer

Spre merket ditt langt og bredt

 

For en bedre opplevelse

Bedre opplevelse med en konto.
Spor bestillinger, se bestillingshistorikk, og håndter adresser uten anstrengelse.

Registrer deg