Enestående 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Lag egne
Gulvklistremerker

Egendefinerte stickers til gulvet.

Disse klistremerkene er designet for å tåle både sko og skrapemerker! Ideelle for å skape markeringer på gulvet som indikerer hvilken vei kundene dine skal gå, logo for å bringe inn merkevaren din i butikken eller for å markere hvor kundene dine skal stå i kø. Det trenger selvfølgelig ikke være så praktisk heller – du vil kanskje bare ha litt mer funky stil på gulvet ditt? Last opp ditt eget design for å skape egne gulvklistremerker! 

Legg igjen en kommentar i vår StickerApp Editor for å informere oss om at du vil ha en gulvsticker, så sørger vi for at riktig laminat blir brukt.
 
Fullfarge trykk
Hvit blekk + farge
Sklisikker
Ripebestandig laminat
I alle størrelser og former
Nøyaktig kuttet til ditt design
 
 

Lag egne gulvklistremerker

Lag gulvstickers som er kuttet ut i en form du selv velger. Maks størrelse er 48" (120cm) på én side.

 
 

Go for it!

Disse klistremerkene med sandete laminat er en smart måte å indikere gangveier, få frem et budskap eller bare legge til litt stil på gulvet ditt. De er sklisikre, og holder seg sterke selv med mye fottrafikk.

 
 

Slik bestiller du gulvstickers

  • Velg størrelse, antall og skjærelinje.
  • Last opp filen din for å lage dine egendefinerte gulvstickers.
  • Velg fraktalternativ og betal.

Gi oss beskjed hvis du har noen spørsmål eller ytterligere forespørsler!

Produktegenskaper
Form Konturskåret, rund, oval, firkantet, rektangel, avrundede hjørner.
På ark Nei
Fullfargeutskrift Ja
Størrelse maks 47,2" (120 cm) på en side
Materialer Arlon (hvit) eller permanent lim (standard)
Laminat Sandy Matte
Ja, gulvstickers er generelt enkle å fjerne. Imidlertid kan lettheten ved fjerning variere avhengig av faktorer som hvor lenge de har vært påført overflaten og temperaturen de har blitt eksponert for. Det anbefales å følge riktig fjerningsteknikk, for eksempel å ta dem av sakte og bruke varme om nødvendig, for å sikre en jevn fjerning uten rester.
Ja, du kan plassere gulvstickers på fliser, men det er viktig å sørge for at overflaten er jevn og ren for optimal vedheft. Hvis overflaten er teksturert, og støv eller vann kommer inn fra kantene, kan det påvirke limkvaliteten. Det anbefales derfor å forberede overflaten riktig før du påfører gulvstickers for best mulig resultat.
Ja, det er mulig å lage klistremerker til fliser ved hjelp av vinyltrykkteknologi. Med denne metoden kan du få trykt tilpassede design eller mønstre på vinylmateriale som kan påføres direkte på gulvflisene dine, slik at du kan endre utseendet på flisene uten behov for en komplett renovering.
For å påføre klistremerkene, begynn med å fjerne baksidens beskyttelsespapir fra den ene siden og juster forsiktig stickersen med ønsket posisjon på gulvet. Trykk forsiktig ned på klistremerket og glatt det ut fra midten og mot kantene for å sikre en påføring uten bobler. Hvis klistremerket er stort, arbeid i mindre seksjoner, fjern gradvis beskyttelsespapiret og fest klistremerket til overflaten til den er fullstendig påført.
 

Hva våre kunder sier om Gulvdekaler

 
Trustpilots star ratings
5 / 5 • 1 reviews
Quality
Trustpilots star ratings 5 / 5
Value for money
Trustpilots star ratings 5 / 5
Mindt huldreheim,
Trustpilots star ratings Mer Detaljer a small caret
Veldig bra
Quality Trustpilots star ratings
Value for money Trustpilots star ratings
Mer Reviews
 

Trenger du inspirasjon til klistremerker?

La deg inspirere av disse relaterte klistremerkefunksjonene og produktene vi tror du vil elske. Hva vil du skape neste gang?