Enestående 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Lag egne
Konturskårne klistremerker

De individuelle konturskårne klistermerkene 

Uansett om det er firkantet, rundt, eller har spesifikke konturer, er Stansede klistremerker skjæres ut langs den unike formen på designet ditt, med bare 2 mm utfall. 'Die Cut' betyr at maskinene våre skjærer rett gjennom både klistremerket og baksiden av papiret, noe som gir en ren finish som sikrer at designet ditt skiller seg ut. Enten det er for merkevarebygging eller personlig stil, velg Die Cut for et raffinert, premium utseende.

Bare legg igjen en kommentar i vår StickerApp Editor for eventuelle spesielle ønskemål. 
 
I enhver størrelse eller form
Presist kuttet etter ditt design
Bredt utvalg av materialer
Uendelige muligheter for ditt design
Tilleggsalternativer
Trykk på bakpapiret og spesielle blekk
 
 

Lag egne klistremerker

Tilleggstjenester som trykk på bakpapiret, pink ink og usynlig blekk kan bestilles i vår StickerApp Editor.

 
 

Revolusjonerende klistremerker

Gjør merkevaren din mer synlig med dine egne klistremerker i ulike former og design. De er flotte som gratisutdelinger, til arrangementer, i gaveposer, som produkter i seg selv og mye mer. Klistremerker er den ultimate merkevareforsterkeren som gjør at merkevaren din blir synlig.

 

Enhver form. Enhver materiale.

 

Slik bestiller du konturskårne klistremerker

  • Velg ønsket skjærelinje.
  • Velg størrelse, materiale og antall. Hvis du er usikker på disse, kan du endre dem senere i redigeringsverktøyet etter du har lastet opp filen din.
  • Klikk på "Last opp bilde" og last opp filen din for å starte bestillingen din.
  • Hvis du velger et spesielt materiale, kan du legge igjen en kommentar i redigeringsverktøyet for å informere oss om hvor effekten skal vises.
  • Velg fraktmetode og betal.

Gi oss beskjed hvis du har noen spørsmål eller ekstra ønsker!

Produktfunksjoner
Form Konturskåret, Rund, Oval, Firkantet, Rektangel, Avrundede hjørner.
På ark Nei
Fargeutskrift CMYK + hvit
Størrelse Maks 27,5 cm (10,8") på en side
Materialer Tilgjengelig på alle
Absolutt! Hvis du trenger en mindre størrelse, velger du bare den nærmeste tilgjengelige størrelsen i redigeringsverktøyet og oppgir de endelige dimensjonene i en kommentar under bestillingsprosessen. Vi vil gjerne justere det for deg samtidig som vi opprettholder samme pris. Det er viktig å være oppmerksom på at hvis begge sidene av klistremerket er under 1" (3 cm), må vi skrive ut klistremerkene på ark for å sikre riktig håndtering og produksjon.
Muligheten til å skrive ut bare ett klistremerke vil avhenge av størrelsen og materialet. Generelt har vi et minimumskrav for å skrive ut klistremerker med samme design. Hvis du spesifikt trenger bare ett klistremerke, kan du vurdere våre A4-vinylark, som gir deg fleksibiliteten til å skrive ut et enkelt klistremerke på et større ark. Denne muligheten lar deg maksimere bruken av materialer samtidig som du oppnår det ønskede klistremerkedesignet.
Absolutt! Du har friheten til å skrive ut flere design i en enkelt bestilling. Etter at du har sendt inn ditt første design, klikker du bare på "tilpassede klistremerker" øverst i venstre hjørne for å legge til det neste designet. Vær imidlertid oppmerksom på at vi har et minimumskrav for å skrive ut klistremerker med samme design, så sørg for at hvert design oppfyller minimumskvantitetskriteriene. Dette lar deg nyte bekvemmeligheten med å bestille ulike klistremerkedesign i en enkelt bestilling samtidig som du følger våre retningslinjer for utskrift.
Dessverre kan vi ikke kombinere spesialmaterialer i dette tilfellet. Mens vi kan skrive ut gullskrift på en ugjennomsiktig bakgrunn som hvit eller svart. Men det er for øyeblikket ikke mulig å oppnå gullskrift på en gjennomsiktig bakgrunn. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre og setter pris på forståelsen din.
 

Kommer du ikke på noen ideer til klistremerker?

La deg inspirere av disse relaterte klistremerkefunksjonene og produktene vi tror du vil elske. Hva vil du skape neste gang?