Enestående 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Lag egne
Kiss Cut klistremerker

Klistremerker som er enkle å ta av, og med med ekstra padding

Kiss cut klistremerker er individuelle klistremerker som er enkle å ta av og har litt ekstra papir rundt selve klistremerket. Fordelene med dette? Du kan lage klistremerker med kompliserte skjærelinjer, men også legge til design eller skriftlig innhold som skal være på papiret rundt klistremerket ditt. Dette er et perfekt alternativ for kreasjoner som logo-klistremerker. Prøv å inkludere kontaktinformasjonen til bedriften din, sosiale medier eller åpningstider på papiret rundt klistremerket ditt.

Bare legg igjen en kommentar i vår klistremerke-maker for å la oss vite hvor kuttlinjene skal plasseres for kiss cut klistremerket.
Kiss cut klistremerker made by StickerApp.
 
I alle størrelser og former
Presist kuttet etter ditt design
Bredt utvalg av materialer
Uendelige muligheter for ditt design
Tilleggsalternativer & add-ons
Trykk på pakpapiret og spesielle blekk
 
 

Lag Kiss Cut klistremerker

Tillegg som trykk på bakpapiret, pink ink og usynlig blekk kan bestilles i vår klistremerke editor.

 
 

Klistremerker med ekstra plass

Velg en kiss cut-kuttlinje og få litt ekstra plass rundt klistremerket ditt. Dette gjør klistremerkene enkle å ta av og gir deg litt ekstra plass til å legge til noen kreative detaljer rundt klistremerket ditt.

 

Enhver form. Enhver materiale.

 

Slik bestiller du kiss cut klistremerker

  • Velg skjærelinje, størrelse, materiale og antall ovenfor.
  • Last opp filen din for å lage kiss cut klistremerker enten ved å inkludere kiss cut kuttelinjen på et separat lag i filen din, eller ved å bruke redigeringsverktøyet vårt for å laste opp bakgrunnsdesignet og kiss cut klistremerkedesignet separat, og få kiss cut-linjen generert automatisk.
  • Hvis du velger et spesialmateriale, legg igjen en kommentar slik at vi vet hvor effekten skal vises.
  • Legg igjen en kommentar "kiss cut" eller "bruk skjærelinjen i filen".
  • Velg deretter fraktalternativet og betal.

Gi oss beskjed hvis du har noen spørsmål eller ekstra forespørsler!

Produktegenskaper
Form Konturskåret, Rund, Oval, Firkantet, Rektangel, Avrundede hjørner.
På ark Ja
Fargeutskrift CMYK + hvit
Materialer Tilgjengelig på alle
Finish Blank, matt eller cracked ice
Størrelse Maks 27,5 cm (10,8") på en side
Absolutt! Kiss-cut klistremerker er spesifikt designet for å være avtakbare klistremerker på en enkelt side. Hvert klistremerke er presist kuttet, noe som gjør det enkelt å fjerne dem samtidig som det bakre materialet rundt forblir intakt. Dette formatet sikrer enkel påføring og oppbevaring, og gjør kiss-cut klistremerker til et allsidig og brukervennlig alternativ for ulike formål.
Absolutt! Vi tilbyr klistremerkeark spesifikt for dette formålet. Med egendefinerte klistremerkeark har du fleksibiliteten til å inkludere flere kiss cut klistremerker med forskjellige design på samme ark, noe som gir praktisk oppbevaring og påføring. For flere detaljer og alternativer, kan du sjekke ut våre klistremerkeark eller enkeltsider, der du kan utforske mulighetene for å lage unike og varierte klistremerkesamlinger på ett og samme ark.
For å sette opp filen din, anbefales det å lagre den med ett lag per skjærelinje: ett for den indre kiss cut og et annet for den die cut som går gjennom. Pass på å låse laget som representerer die cut. Hvis du ikke bruker designprogrammer med lag, kan du enkelt laste opp ditt komplette design og gi oss instruksjoner om hvilken del som skal utpekes for kiss cut. Dette lar oss produsere dine ønskede kiss cut klistremerker nøyaktig, samtidig som vi sikrer en sømløs og presis skjæring.
 

Trenger du inspirasjon til klistremerker?

La deg inspirere av disse relaterte klistremerkefunksjonene, materialene og produktene vi tror du vil elske. Hva vil du skape neste gang?