Enestående 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Lag egne
Hang tag klistremerker

Lag dine egne etiketter til produktene dine! 

Ta produktene dine til neste nivå ved å feste merkelapper som også fungerer som klistremerker. Lag et unikt design eller bruk logoen din på forsiden som klistremerket, og bruk baksiden til å inkludere produktinformasjon som størrelse, pris, strekkode osv. Disse hang tag klistremerkene er kompatible med trykk på bakpapiret - bruk dette til å inkludere informasjon på baksiden av klistremerket, i en unik skrifttype, farge og design.

Legg igjen en kommentar i vår klistremerke editor for å la oss vite at du vil ha dette som en hang tag, og hvor hullet klistremerket skal være, så fikser vi det!
 
Ekstra boost for bedriften din
Klistremerke og hang tags
Bredt utvalg av materialer
Uendelige muligheter for designet ditt
Tilleggsalternativer & add-ons
Trykk på bakpapiret og spesialblekk
 
 

Lag hang tag klistremerker

Tillegg som trykk på bakpapiret, rosa blekk og usynlig blekk kan bestilles i vår StickerApp editor.

 
 

La oss henge ut

Forny produktetikettene dine med noen flotte klistremerke hang tags. Ett flott alternativ for unik merkevarebygging og gir kundene dine litt ekstra med i kjøpet sitt.

 
 

Slik bestiller du hang tag klistremerker

  • Velg skjærelinje, størrelse, antall og materiale.
  • Last opp filen din og legg til kommentaren "Hang tag:" der du ønsker at merkelappen skal plasseres på designet ditt.
  • Hvis du velger spesialmateriale, gi oss beskjed om hvor du ønsker at effektene skal vises i en kommentar.
  • Velg frakt og betal.

Gi oss beskjed hvis du har spørsmål eller ytterligere forespørsler!

Produktegenskaper
Form Konturskjært, Rund, Oval, Firkantet, Rektangel, Avrundede hjørner.
På ark Nei
Fargeutskrift CMYK + hvit
Størrelse Maks 27,5 cm (10,8") på en side
Materialer Kraftpapir, vinyl, holografisk
Absolutt! Du har muligheten til å bruke din egen kutelinje ved å laste opp filen med ønsket kutelinje plassert på et separat lag. Vårt team tar seg av oppsettet i produksjonsprosessen og sikrer nøyaktig og presis kapping i henhold til dine spesifikasjoner. Denne muligheten gir deg full kontroll over formen og konturen til klistremerkene dine, noe som resulterer i et tilpasset og skreddersydd resultat som oppfyller dine unike merkevare- eller designbehov.
Minimumsstørrelsen for hullet i disse hengelappene er 0,118 tommer eller 3 mm i diameter. Denne størrelsen gjør det enkelt å feste snorer, bånd eller andre festemetoder, slik at hengelappene dine kan festes sikkert i ulike gjenstander. Den angitte minimumsstørrelsen på hullet oppnår en balanse mellom funksjonalitet og estetikk, og gir en praktisk løsning for å vise viktig informasjon, merkevare eller priser på produktene dine.
Absolutt! Hvis du trenger noen justeringer eller endringer i filen din, kan du bare legge igjen en kommentar under bestillingsprosessen og spesifisere endringene du ønsker. Vårt team vil gjerne hjelpe deg med å sette opp filen slik at den oppfyller kravene dine, og sikre at klistremerkene dine produseres nøyaktig og i samsvar med dine ønskede spesifikasjoner. Vi er opptatt av å tilby en sømløs og problemfri opplevelse, og vi er her for å hjelpe deg med å oppnå de beste resultatene for prosjektet ditt.
Ja, legg igjen en kommentar så fikser vi det!
 

Kommer du ikke på noen ideer til klistremerker?

La deg inspirere av disse relaterte klistremerkefunksjonene og produktene vi tror du vil elske. Hva vil du skape neste gang?