Hva er forskjellen mellom RGB og CMYK?

RGB og CMYK er to forskjellige fargeverdier. RGB brukes til skjermer, for eksempel dataskjermer, og krever bakgrunnsbelysning. CMYK brukes til trykk, inkludert klistremerker. For at fargene i filen din skal stemme best mulig overens med fargene på det endelige klistremerket, anbefaler vi at du oppretter filen din i CMYK. Hvis du ikke har laget klistremerket ditt i CMYK, er det mulig å konvertere filen via ulike programmer eller nettsteder.

Vi trykker i CMYK og anbefaler derfor at du konverterer filene dine slik at fargene stemmer overens på trykk. Ellers kan det være noe fargeforskjell i RGB-filer som deretter trykkes i CMYK.

Skillnaden på RGB och CMYK.

RBG på trykk? Nei takk

RBG er fargeverdier for skjermer, inkludert dataskjermer eller mobiltelefoner. Disse fargeverdiene kan ikke trykkes, da de krever bakgrunnsbelysning. Vi bruker 4-farget CMYK-trykk og anbefaler derfor at du oppretter filen din i CMYK-farger.

Materiale Egne Klistremerker

Forbereder filer

Vis alle (3)