Har du matte klistremerker i stedet for glansbelagte?

Velg matte klistremerker, så ordner vi resten!

Få et matt laminat på klistremerket du har laget selv!

Matt och glansigt holografiskt klistermärke sida vid sida

Matt og blank holografisk klistremerke side ved side

Matt och glansigt spegelklistermärke sida vid sida

Matt og blank speilklistremerke side ved side

Det matte laminatet gir en elegant og litt mykere følelse og reflekterer ikke lys på samme måte som det glansede laminatet gjør. Fargemetningen beholdes likevel, og på den måten kan du få et hyggelig klistermerke.

Du kan velge matt laminat på materialene:

• Vinyl
  • Speilvinyl
  • Gjennomsiktig
  • Holografisk
  • Avtagbar
  • Prismatisk *(Vennligst legg igjen en kommentar hvis du ønsker "matt laminat")
  • Glitter **(Vennligst legg igjen en kommentar hvis du ønsker "matt laminat")

Hvis du ønsker å lage ditt klistermerke med matt laminat, klikker du bare på valget "matt" i vår editor. Hvis du velger prismatisk eller glitter, må du legge igjen en kommentar om at du ønsker "matt laminat".

Hvis du vil ha noe eksklusivt, har vi også satinmattede etiketter som passer perfekt til å dekorere flasker, merke esker eller til og med trykke ut bedriftens logo.

Les mer om våre materialer på nettsiden vår og gjør dine egne klistermerker, etiketter og stickers til noe unikt.

Egne klistremerker KLISTremerker

Materiale

Vis alle (10)