Enestående 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Lag egne
SINGLE STICKERS PÅ ARK

For enkel påføring hver gang.

Bruk kreativiteten din til å skape en samling personlige klistremerker med våre klistremerkeark. Hvis du vil merke produktene dine, gjøre utstyret ditt mer personlig, eller skape den perfekte giveawayen, er våre klistremerkeark laget for å bringe designene dine til liv. Skrell av, klistre på, og imponer - hver gang.

Bare velg materialer i vår StickerApp editor og få designet ditt trykt som etiketter på ark.
 
Enkel påføring
Enkle å skrelle av
Materialeffekter
Sørg for at klistremerkene dine skiller seg ut
Presisjon og perfeksjon
Opplev vår knivskarpe produksjon
 
 

Velg dine preferanser for klistremerkene dine

Denne tilpasningen gjelder enkeltklistremerkene, ikke arket, som er standardisert for optimal bruk

 
 

Single stickers til alle behov

Dykk inn i en verden hvor kreativitet ikke har noen grenser. Dette er din sjanse til å sette preg, merke, personliggjøre og fritt velge dine egne farger og unike detaljer. Enten du velger å brande produktene dine, personliggjøre dine gadgets og utstyr, eller skape unike giveaways for ditt neste event, er våre Single Stickers på Ark skapt for nettopp dine behov.

 
 

Bestill Single Stickers på Ark.

  • Gjør dine valg angående form, materiale, størrelse og antall 
  • Last opp fil med ditt klistremerkedesign 
  • Rediger bildet i vår Editor (valgfritt) 
  • Merk: Forhåndsvisningen i vår Editor viser deg det enkelte klistremerket, ikke hele arket
  • Merk: Størrelsen på arket er standardisert og hver bestilling får vår personlige touch for å sikre at det er optimalisert
  • Hvis du har preferanser for dimensjonene eller orienteringen til designet ditt, gi oss beskjed ved å skrive en kommentar i vår Editor
  • Når du er ferdig med redigeringen; legg i handlekurv, legg eventuelt til flere produkter, legg inn bestillingen og forvent rask levering!

Vi vil sende en bekreftelse til deg via e-post så snart bestillingen er mottatt og gjennomgått. Du kan kontakte oss ved å skrive en kommentar når du legger inn bestillingen eller via e-post. Vi tilbyr utvidet kundestøtte til bedriftskunder og har regelmessige samarbeid. Ta gjerne kontakt!

Produktegenskaper
Form Konturskåret, Rund, Oval, Firkantet, Rektangel, Avrundede hjørner.
På ark Ja
Fullfargeutskrift CMYK
Størrelse Maks 10,8" (27,5 cm) på en side
Materiale Tilgjengelig på alle materialer
Single Stickers på Ark er tilgjengelig i alle våre materialer, inkludert hvit vinyl, holografisk, pixie dust, prismatisk, glitter, speil og papir, samt hi-tack og low-tack varianter. Ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål eller spesielle forespørsler!
Ved å bruke vår design wizard og editor, kan du spesifisere størrelsen og formen på klistremerkene dine, og tilpasse dem nøyaktig etter dine behov. Dimensjonene på arket og antall klistremerker på hvert ark avhenger av dine valg. Vi tilbyr standardiserte arkstørrelser og sikrer best mulig bruk av materialer for å effektivt romme designet ditt. Maks størrelse for hvert ark, og derfor også et klistremerke, er 275 mm i bredden.
Det er ingen grenser for kreativiteten din. Fra personlige bilder og logoer til tilpassede kunstverk og tekst, så lenge designet ditt følger retningslinjene våre for utskrift, kan vi bringe det til live.
"Etter å ha mottatt bestillingen, gjennomgår og optimaliserer teamet vårt hvert design manuelt for å sikre at det er perfekt egnet for utskrift. Hvis vi trenger noen justeringer, kontakter vi deg direkte. "
Våre klistremerker er laget for å vare. Trykt på slitesterkt materiale av høy kvalitet, er de motstandsdyktige mot vann, sollys og riper, noe som gjør dem egnet for både innendørs og utendørs bruk. Denne holdbarheten gjelder for alle materialer unntatt papir, og varierer avhengig av hvilket laminat du velger.
Produksjonstidene kan variere basert på ordrestørrelse og spesifikasjoner, men vi streber etter å få klistremerkene dine til deg så raskt som mulig. Standardbestillinger sendes vanligvis innen noen få virkedager.
 

Hva våre kunder sier om Hvite etiketter

 
Trustpilots star ratings
5 / 5 • 1 reviews
Quality
Trustpilots star ratings 5 / 5
Value for money
Trustpilots star ratings 4 / 5
Sarah Løberg Schreiner,
Trustpilots star ratings Mer Detaljer a small caret
Supre! Fargene ble bra!
Quality Trustpilots star ratings
Value for money Trustpilots star ratings
Mer Reviews
 

Trenger du inspirasjon til klistremerker?

La deg inspirere av disse relaterte klistremerkefunksjonene, materialene og produktene vi tror du vil elske. Hva vil du skape neste gang?