Slap Pack

Stick with Care, Slap with Passion.

Slapisfied?

Hvert klistremerke i denne pakken er laget av forskjellige talentfulle artister som elsker StickerApp. Vi har valgt ut hvert klistremerke i denne pakken for å sikre en rekke materialer, designinspo og 100% slapability.

Hvem står bak klistremerkene?

Møt kunstnerne som skapte disse klistremerkene og lær deres mest slaptastiske innsikter, triks og tips for å lage klistremerker.

Darren Shaddick closeup

Darren Shaddick

Møt vårt miljøvennlige, høykvalitets klistremerkemateriale. Det beste alternativet for jordnære, naturlige eller rustikke klistremerker. Visste du at du kan skrive på vårt Kraftpapirmateriale? Skriv for hånd på etiketter, notater, navn eller noe annet.

Darren Shaddick closeup

Knicky Stickers

Si Hallo til Holo. Dette nostalgiske fargerike materialet skriker y2k. En av våre mest populære materialer som virkelig får klistremerket ditt til å poppe. Bruk gradienter i designet for en ekstra fargerik regnbueeffekt.

Dalkhafine closeup

Dalkhafine

Pixie dust, det flerfargede fintkornede glittermaterialet som virkelig får klistremerket ditt til å se magisk ut. Visste du at vi kan lage Pixie Dust i hvitt? Prøv det på kanten av klistremerket ditt for et mer subtilt snøaktig glitterutseende.

Nærbilde av Darren Shaddick

Rascal Collections

Vårt holografiske materiale kan hjelpe deg med å lage kantete eller iøynefallende klistremerker. Hvis du vil ha en holografisk vibe uten ekstrem glans, velg en matt finish. Dette vil fortsatt gi klistremerket ditt en regnbueeffekt, men med en mykere, glatt finish.

Nærbilde av Darren Shaddick

Tay Filrup Eliasen

Rosa eller lilla? Pixie dust kan skrives ut i hvilken som helst farge! Legg til Pixie dust-effekten på forskjellige farger på klistremerkene dine for en unik effekt. Trenger du litt fargeinspirasjon? Bestill en prøvepakke for å motta våre fargekart og begynn å designe!

Nærbilde av Darren Shaddick

Porous Walker

Skrell for å avsløre. Skriv ut hvitt på vårt gjennomsiktige materiale for å lage overraskende klistremerker. Siden gjennomsiktige klistremerker kommer med et hvitt bakpapir, kan du lage skjulte meldinger som bare er synlige når klistremerket er skrellet av. Prøv det!

Nærbilde av Darren Shaddick

Musketon

Det kuleste materialet, Prismatisk. Dette reflekterende materialet skriker retrovibber og vil få klistremerket ditt til å se ultra groovy ut. Bruk Prismatisk på utvalgte deler av kunstverket ditt for å fremheve bestemte områder eller gi det en funky edge.

Nærbilde av Darren Shaddick

B.Sting

Visste du at vi kan lage klistremerker halvgjennomsiktige? Uansett om du vil ha 100% transparente klistremerke eller litt gjennomsiktighet med en farge, kan du leke med forskjellige nivåer av opasitet for å gi klistremerkene dine en unik dimensjon.

Nærbilde av Darren Shaddick

Byron Winton

Dette ultra reflekterende klistremerkematerialet er perfekt for å lage skinnende, metalliske klistremerker. Våre speilklistremerker kommer standard i en sølvfarge, men du kan oppnå hvilken som helst metalliske farger som gull, kobber og bronsetoner for en ekte metallvibb.

 

Din personlige Sticker Pack venter…

Klar til å lage din egen slaptastiske klistremerkepakke? Last opp designene dine og lag din helt egen sticker pack, komplett med en personlig headerkort.

Lag Sticker Pack