Tilpasset
Bryllup klistremerker

Den perfekte måten å vise at dere holder sammen på!

GRATIS FRAKT
I Skandinavia

ØYEBLIKKELIG BEVIS
I vår editor

HØY KVALITET
Egendefinerte klistremerker

VÆRBESTANDIG
2-4 års levetid utendørs

Hva er greia med bryllupsklistremerker?

Ønsker du å heve bryllupsestetikken din med personlige bryllupsklistremerker? Vi har alt du trenger.

Bryllupsklistremerker er den beste måten å tilpasse bryllupet ditt på en rimelig måte. Grensen for hva du kan gjøre med bryllupsklistremerker er uendelig. Enten du vil lage en tilpasset monogramlogo for den store dagen din, lage forseggjorte midtstykker eller sende en klebrig "save the date", er bryllupsklistremerker minneverdige og kan få hele innredningen din til å komme sammen.

Gjennom vår enkle klistremerkeeditor kan du lage og laste opp tilpassede design som skal skrives ut på noen seriøst fantastiske klistremerke-materialer. Vi har mange optiske materialer av høy kvalitet som holografisk, glitter, prismatisk, speil, matt og kraftpapir, som vil gi litt ekstra spesiell stil til den store dagen din!

Med vår brukervennlige editor kan du lage alle slags tilpassede bryllupsklistremerker du kan tenke deg! Men her er noen av våre favoritideer for å få deg inspirert.

Welcome bags stickers - StickerApp

Velkomstposer

Sett scenen ved å lage et tilpasset klistremerke for godteposene dine. Vis ditt monogram, navn, bryllupshashtags eller noe annet på posene til gjestene dine. Det er en flott måte å legge til et personlig preg for å ønske gjestene dine velkommen til feiringen din. 

Forslag til materiale: Hvis du bruker en papirpose til velkomstposene / godteposene dine, vil noen av materialene våre feste seg til den! Mulighetene er uendelige.

Matchbox Labels for a Cigar Corner stickers

Etiketter for fyrstikkesker til et sigarhjørne

Lag en tilpasset etikett for fyrstikkesker i et sigarhjørne. Sigarhjørner er et flott sted for gjestene dine å slappe av med en kvalitetssigar under mottakelsen. Følg temaet ditt og legg til tilpassede etiketter på fyrstikkeskene dine her. Det handler om de små detaljene. 

Forslag til materiale: Vinyl er et flott alternativ for fyrstikkeskeetiketter.

Tequilia bottel labels stickers

Tequila flaske etiketter

Ta tequilaen din til neste nivå med en tilpasset tequila flaskeetikett. Lag en tematisk etikett som skriker "tequila" og få gjestene dine i dagens ånd, bokstavelig talt! Hold deg til temaet / estetikken din, eller lag en morsom ny tequila-etikett som ser ut som tequilaen ble laget spesielt for din spesielle dag ... 

Forslag til materiale: Klare klistremerker gir utmerkede flaskeetiketter. Du kan bruke hvilket som helst materiale på en flaske, men vi tror at våre klare og vinylmaterialer er de beste alternativene.

Return label for weddings

Etiketter for returadresse

Spar deg selv bryet med å skrive returadressen manuelt på invitasjonene, lagre datoene og takkekortene. Skriv ut returadresseetiketter, fest dem på konvoluttene, og du er klar til å gå. 

Forslag til materiale: For en returadresseetikett anbefaler vi å skrive ut disse i massevis på et klistremerkeark. Klistremerkeark kommer i vinyl, og du kan skrive ut opptil 72 klistremerker per ark. For returadresseklistremerker anbefaler vi å velge lengre tynne klistremerker på et ark med 15 eller 25. Bruk en mal for å hjelpe deg!


Noen flere inspirerende ideer

  • Takkekort
  • Etiketter til konfettiposer
  • Etiketter til fyrstikkesker
  • Bord midtstykker
  • Goodie-bag favoriserer


Dette er noen av våre favoritideer og forslag, men gå gjerne vill med bryllupsklistremerkene dine. Å tilpasse forsyninger og dekor med klistremerker vil gi et fantastisk minne for deg og dine gjester. Vi vet at du vil elske dem i årene som kommer!


Lag dine egne bryllupsklistremerker her

Klistremerker for et morsommere ekteskap

Bordkort og navnelapper

Få gjestene dine til å mingle med flotte navnelapper som også fungerer som bordkort. 


Forslag til materiale: Skriv ut disse på hvilket som helst materiale du liker, med "matt laminat" slik at du kan skrive gjestenes navn på dem. 


Legg igjen denne kommentaren i bestillingen din: "lag kiss cut rundt navneskilt og matt laminat". 

Dette vil sikre at bordkortene / navnelappene dine har den perfekte lille størrelsen, og du kan skrive på dem!

Bryllupsspill

Sett den sosiale scenen på bryllupet ditt med morsomme interaktive spill som får gjestene til å mingle. Bryllupsbingo er en flott måte å holde gjestene dine underholdt på. Vi tilbyr baksideutskrift for klistremerker, slik at du kan skrive ut et bingokort på bakpapiret og ha bingomarkører på forsiden! 


Forslag til materiale: Skriv ut på vinyl, klare, holografiske eller speilmaterialer for utskriftsalternativet på baksiden! 


Legg igjen denne kommentaren i bestillingen din: "gjør kysskutt rundt X-ene"

På den måten kan alle bingobrikkene løsnes i separate biter.

Create bottle labels for your wedding - StickerApp

Flaskeetiketter

Lag nydelige tilpassede flaske- og glassetiketter til bryllupet ditt. Hvilket som helst av våre materialer vil fungere som en etikett, så last opp ditt tilpassede design eller tekst og presentere noen nydelige flasker på din spesielle dag. 


Forslag til materiale: Vi tror at for glassvarer er vårt klare materiale en flott etikett, slik at du ikke trenger å trimme rundt designet ditt. For flasker anbefaler vi vår klassiske hvite vinyl.


Anbefalt størrelse: ca. 3,5 "x 4"

Invitation cards and save the date stickers - StickerApp

Invitasjoner og lagre datoene

Lag en spesiell påminnelse eller invitasjon som dine inviterte gjester kan feste et sted slik at de ikke glemmer datoen! Du kan også velge en trykt invitasjon med papir på baksiden, og et morsomt klistremerke av deg og din forlovede eller et påminnelsesklistremerke på den andre siden. 


Forslag til materiale: For bakpapirutskrift, velg vinyl, holografisk, speil eller klart materiale.