Konturskjæring
Klistremerker

Klistremerkenes mor. Denne individuelt kuttede gjengen er vårt mest populære produkt, og det er ikke vanskelig å se hvorfor - konturkuttede klistremerker og klistremerker (stanset eller utstanset som de også kalles) er uslåelige når det gjelder å vise frem designet ditt.


Get started

free shipping icon.

GRATIS FRAKT
Skandinavia

instant proof icon.

ØYEBLIKKELIG BEVIS
I vår editor

High quality icon.

TOPP KVALITET
Tilpassede klistremerker

Weatherproof icon.

VÆRBESTANDIG
2-4 års holdbarhet utendørs

Hva er greia med konturskårne klistremerker?

Det handler om skjærelinjen, folkens. Stansede, figur- eller konturskårne klistremerker kuttes nøyaktig til formen på designet ditt. Og de kommer mer eller mindre i nøyaktig den størrelsen og materialet du ønsker. Snakk om null begrensninger, ikke sant?

The Ginger cat - Die Cut stickers
Skull and green mist - die cut stickers
A custom Die cut stickers

Disse klistremerkene, i motsetning til kiss-cut (toppstans), skjæres gjennom både vinylen og papiret, noe som betyr at designet ditt ikke trenger å konkurrere med noe omkringliggende materiale. Og vet du hva? Klippelinjen kan være så superdetaljerte, og vi lover at det fortsatt vil se bra ut (ingen klønete konturer, det vil si).

Die cut klistremerker i forskjellige materialer?

Og hva med materialer? Få dem i børstet aluminium, holografisk eller resirkulert papir. Eller egentlig hvilket som helst materiale* - det er ingen grunn til å være tilbakeholden. Forresten, hvis du går for et vinylmateriale, kan du velge mellom en blank eller matt finish. Fint, ikke sant?

Ingen størrelsesbegrensninger heller. Liker. Du kan lage dem så små som 2,5 x 2,5 cm og så store som 122 x 122 cm (store, vi vet).

Forresten. Hvis klistremerket ditt oppfyller kravene, kan vi kutte papir på baksiden av klistremerket (for enklere fjerning). Og når vi snakker om baksiden av klistremerket - hvis du bruker vinyl som materiale, kan du skrive ut hva du vil på baksiden av klistremerket.

Ripebestandige og værbestandige klistremerker

Nesten alle materialene våre er ripe- og værbestandige, noe som betyr at de vil se bra ut år etter år uansett hvor du plasserer dem. En annen god ting? Ingen klissete lim etterlates når du fjerner klistremerket. Men for å være på den sikre siden, unngå Heavy Duty - et materiale tilpasset de mest ekstreme forholdene, som kan etterlate en rest eller to (ikke noe som ikke kan fjernes med løsemidler).


LAGE KLISTREMERKER


**Dessverre fungerer ikke domeneklistremerker på grunn av kuppelen av polyuretanharpiks.

Vil du ha inspirasjon til dine egne utstansede klistremerker?

Sjekk ut noen av de vakre klistremerkene nedenfor, alle laget av deg. En hel rekke forskjellige former, størrelser og materialer som bare viser at våre konturskårne klistremerker er like tilpassbare som vi gjør dem til å være.

Emiliobodymod Die cut Sticker
Tarboxx Die cut Sticker
Low Cloud Canada Die cut
 Sticker
Shopvalentina Die cut Sticker
Gala Jenkins Die cut sticker
Helloiamcion Die cut Sticker
Amanda Tulacz Die cut Sticker
Tumbs Die cut sticker