Our customers say Enestående 4.5 Stars rating from Trustpilot for Stickerapp

Materialer med effekter for klistremerker

 

Lag helt unike klistremerker i spesielle materialer som skaper kule effekter - se alle klistremerkematerialer under!
Kombiner med andre funksjoner - hull for å lage hengemerker, skriv ut på baksiden av klistremerket. Velg mellom ulike laminater for å gi den rette følelsen eller blekk som reagerer på UV. Klistremerket kan være i nesten hvilken som helst form, konturskruen eller på ark, toppstanset. Dette gir en uendelig mulighet til å lage akkurat de klistremerkene som ønskes.

Materialer og effekter for klistremerker

For å lage ditt klistremerke akkurat slik du vil ha det, har vi en stor mengde materiale. Alt fra den vanlige vinyloverflaten vi alle er kjent med til fine vibber med holografiske, prismatiske og glitrende effekter. Men også selvlysende materiale hvor ikke en av stjernene er langt unna, og vår gjennomsiktige vinyl til å plasseres på for eksempel vinduer eller bare for å skape en fin effekt på kunsten din. Jobber du i industrien eller har behov for å merke ut veiretningen, har vi klistremerkemateriale, heavy duty, som er tilpasset dette. For den miljøbevisste har vi materialer i resirkulert brunt papir som gir klistremerket et 100 % hjemmelaget preg. Sett logoen din på vinduet til virksomheten din og vis åpningstidene dine!

Tillegg til klistremerkene dine

Visste du at du kan legge til et ekstra nivå når du designer dine egne klistremerker? Har du tenkt på den hvite bakgrunnen på et klistremerke og hvor meningsløs den noen ganger føles? Nå er det endret, legg til et trykk på baksiden - bakpapir-trykk - og du kan legge til et nytt designnivå på klistremerket ditt. Har du en virksomhet som trenger litt ekstra eksponering? Lag logo-klistremerker og start markedsføringen din

Hvis du er som oss, vil du at klistremerket ditt skal skille seg ut fra mengden. Her er et tips, bruk UV Pink Ink for å få den virkelig kraftige effekten av UV-rosa. Hvis du er litt mer diskret, hvorfor ikke bruke usynlig blekk på klistremerket ditt? Da vil du kunne ha skjulte designdetaljer som bare er synlige under UV-lyset.

Hvilket materiale er best for ditt tilpassede klistremerke?

Du kan lese mer om vårt materiale på vår support-side

 

 

 • Vinyl - Det bestselgende materialet som fungerer for nesten alle situasjoner. Blank vinyl er vær- og UV-bestandig og holder seg skinnende og levende i opptil 4 år ute.
 • Holografisk - Hvis du vil at klistremerket ditt, eller deler av det, skal være iøynefallende psykedelisk.
 • Glitter - Vil gi deg noen seriøst skinnende og skimrende mønstre som ingen kan motstå.
 • Prismatisk - Ser etter et klistremerke med en skinnende retro-teft. Da er prismatisk veien å gå.
 • Speil - Med speilmateriale på klistremerket kan du se deg selv i det. Og du kan oppnå metalliske farger som ser ut som gull, kobber eller bronse!
 • Klar - Vil du sette klistremerket ditt på et vindu, eller lage en kul gjennomsiktig effekt når du velger det klare vinylklistremerket.
 • Børstet aluminium - Leter du etter et metallisk klistremerke som skinner som ekte aluminium for å krydre ditt tilpassede klistremerke. Dette vakre materialet er laminert for utendørs bruk også.
 • Glow in the dark - Det beste klistremerkematerialet, og eneste(?), å bruke når du vil vise frem klistremerkene dine i mørket. Perfekt hvis du vil gjøre taket om til et himmelhvelv.
 • Kraftpapir - For de som bryr seg om miljøet. Laget av 100 % resirkulert brunt papir. Men kan selvfølgelig trykkes i hvilken som helst farge.
 • Heavy duty - Dette er klistremerket for industriell styrke. Sett den i en ovn, eller la tunge maskiner kjøre over den. Vil holde seg på plass i årevis uten å miste fargen.
 • Epoxy 3D - Leter du etter et klistremerke som skiller seg ut, på ekte. Gir klistremerket en 3D-effekt og er perfekt for merkevarebygging.
 • Avtagbare - Klistremerker laget med et avtagbart lim for ikke-permanent bruk. Bare klapp den på en jevn overflate og når du vil flytte den; bare gjør det og plasser det et annet sted.

 

 

*Med unntak av kraftpapir, wallstickers og matte stickers